viernes, 29 de abril de 2011

Entrene del diumenge 1 de Maig

"Hijos de Gondor! Y de Rohan! Mis hermanos! Veo en vuestros ojos el mismo miedo que encogería mi propio corazón. Pudiera llegar el día en que el valor de los hombres decayera, en que olvidáramos a nuestros compañeros y se rompieran los lazos de nuestra comunidad; Pero hoy no es ese dia!. En el que una hora de lobos y escudos rotos rubricaran la consumación de la edad de los hombres; Pero hoy no es ese dia! En este dia lucharemos!!, Por todo aquello que vuestro corazón ama de esta buena tierra, os llamo a luchar, !! Hombres del Oeste !!"

ARAGORN en la Puerta Negra

El señor de los Anillos. El retorno del Rey.

En fi, dit açò i després de la remullà del dilluns passat, esperem que l'oratge ens respecte un poquet per a este diumenge. Perque si, encara que semble increible, vam eixir, a les 7 del matí, encara de nit, amb una intensa pluja i els barrancs de gom a gom. Alguns quasi que teniem que eixir a la força per fer la sessió llarga d'entrene per al Penyagolosa, però hi havien altres que, sense intencions de fer la MiM, ens van acompanyar en tan gran locura, que ous tenen. Desde ací els done les gracies.
Val, ja em demostrat que ens defenguem prou bé amb aigua, ara ens toca entrenar amb sol. Així que este diumenge quedem els fills de Gondor, Rohan i tot el que vullga vindre, a les 7:00 en el Tunel. El recorregut serà el Portalet + Barranc de la Fosc, de 22 kms. +800/-800. Porteu aigua i alguna barreta.
I MOLT IMPORTANT: Porteu també roba per a asearse un poquet i diners per a esmorzar després en el Tunel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario